SPIES

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spies. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 4:46 Aanrader
7 dec 2022 om 2:45 Snel bezorgd
6 dec 2022 om 5:42 Toffe aardige koerier, cheeseburger heerlijk!!!!!
5 dec 2022 om 3:04 Lekker eten , netjes op tijd Geweldig
1 dec 2022 om 13:32 Super lekkere hamburgers. Wij hadden de crispy chicken en cheeseburger. Heerlijkste burgers die wij tot nu toe hebben besteld! Ik ga dit zeker overdoen. Bezorging was ook sneller dan aangegeven.
28 nov 2022 om 10:08 Eten was heerlijk lekker genonten en vriendelijke berzorger,
25 nov 2022 om 14:41 Het eten was koud en bezorger stond op de verkeerde plaats. Daarnaast was de bezorgtijd 90+ minuten. Ook was de bezorgkosten 8euro wat veelste duur is voor wat je ervoor terug krijgt!!
22 nov 2022 om 6:07 Eten was koud ,drinken boven op warme maaltijd Erg slecht. Naast de lange levertijd 90 minuten(1,5uur) Vind ik de prijs kwaliteit verhouding verre van passend, Minimale bestelbedrag ligt te hoog naast de bezorgkosten van 6euro. GEEN AANRADER!
18 nov 2022 om 9:51 Beetje koud na 2 uur wachten ook kneiter duur
16 nov 2022 om 20:57 Vriendelijk bezorger en snel bezorgd dankjewel heren
14 nov 2022 om 16:05 Bestelling is nooit aangekomen, contact opgenomen met het restaurant maar geen gehoor!
11 nov 2022 om 17:36 Heerlijk! Wij hebben genoten :)