SPIES

SPIES heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spies. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 15:21 Top! Behoeft geen verdere uitleg zoals altijd
23 mei 2022 om 2:32 Super lkkere eten en aardig personeel. Was er ook heel snel. Burgers waren heerlijk. Goeie tent die snachts open is. Ga door met deze top service!!
21 mei 2022 om 16:05 Duur voor niks en zeker niet waard. Zwaar achteruit gegaan maar de prijzen wel verhogen.
15 mei 2022 om 9:32 Super duur voor een hamburger die niet veel beter smaakte dan die van de McDonald's en de twister fries die ik had besteld heb ik niet eens gekregen. De kip was wel lekker!
14 mei 2022 om 22:25 Wat een super goed gevulde broodjes, erg lekker. Er mag wel iets meer knoflooksaus bij.
14 mei 2022 om 4:49 Wat een prutsers.. bezorger geeft mijn bestelling af aan een willekeurig iemand in de lobby ( van mijn hotel) ipv aan de receptie ( aangegeven bij de beschrijving. Restaurant gebeld.. “ we kunnen niks voor je betekenen” Zonde zonde zonde
11 mei 2022 om 10:51 Goed/warm verzorgd eten en snelle vriendelijke service!
10 mei 2022 om 8:45 Waren zeker goede hamburgers, maar wel erg duur Wel een hele snelle levering en dat was top om 2330 ‘s avonds
8 mei 2022 om 4:16 Ik zeg eerlijk, ze zijn wel duur... maar,, die chicken wrap en cheeseburger waren gruwelijk lekker
7 mei 2022 om 15:12 Super smerig. Koud, niet vers en algeheel gewoon vies. Nooit meer.
5 mei 2022 om 0:42 Kalfs wrap is gewoon gehakt zonder smaak en koud, bezorger wist niet de weg
4 mei 2022 om 19:58 Fantastisch! Snel bezorgd altijd lekker en echt net klaar gemaakt.