SPIES

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2466 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spies. Meer weten? Ontdek meer

22 mrt 2023 om 1:23 Het eten was heerlijk. En geleverd voor de aangegeven tijd. Maar wel jammer dat het drinken niet mee is geleverd.
18 mrt 2023 om 6:51 Lekker gegeten en snel bezorgd
17 mrt 2023 om 5:11 Deze tent heeft mij aardig verrast! Het eten was niet alleen heel lekker, maar het was ook nog eens warm.. en dat terwijl ik helemaal vanuit Volendam heb besteld. Ik ga hier vaker bestellen! En pluspunten voor de snelle bezorging.
15 mrt 2023 om 8:34 Ik heb mijn bestelling niet volledig ontvangen, mijn cola ontbrak!!!
15 mrt 2023 om 6:51 Altijd lekker
10 mrt 2023 om 20:42 Worst burger i have ever tasted … Especially for the price it is not worth it!
10 mrt 2023 om 11:10 Eten was lekker, maar bezorger vond het lastig om het juiste huisnummer te bellen en heeft 2 van onze buren wakker gemaakt door de verkeerde te bellen ook al was het simpelweg het huisnummer selecteren en op het bel icoontje drukken..
8 mrt 2023 om 16:22 Mohammed beste en snelste bezorger!
8 mrt 2023 om 10:45 The delivery man had no change to give. On the order it was noted that I paid with a 50€ note. Then the 3 drinks were missing from the order. incomplete order, no change to return, I lost more than 10€ with these two things. I'm disappointed.
8 mrt 2023 om 5:45 Food was ordered at 01:23 and did not arrive till 02:58
8 mrt 2023 om 0:30 Eten niet gaar/koud, ontbrekende producten en zeer trage levering.
7 mrt 2023 om 19:59 De cheeseburger was lekker de shoarma was niet helemaal mn ding.